UddaFinland

Pelikuulokkeet Nightcrawler Esperanza EGH440

  • Liitin:1x miniliitin 3,5mm + 1x USB 2.0
  • LED valo, punainen
  • Mikrofoni: Herkkyys (1kHz):-42 ±3 dB;Taajuusvaste:16 – 30 000 Hz
  • Kuulokkeiden tyyppi: Stereot; herkkyys (1kHz):105 dB; Impedanssi:32 Oh; Todellinen voima:150 mW; Taajuusvaste:20-20000 Hz
  • Äänenvoimakkuuden säädin: Kaiuttimen halkaisija:40 mm
  • Paino 315 g
  • Kaapelin pituus 2,0 m

Varastossa, heti toimitus.

-Pienennä tuotteen määrää. +Lisää tuotteen määrää.
SKU: EGH440

Kuvaus

Esperanza Pelikuulokkeet ovat klassiset, valaistut stereokuulokkeet pelaamiseen. Kuulokkeissa on laadukas mikrofoni ja sujuva äänenvoimakkuuden säätö. Joustavassa päänauhassa on pituuden säätö molemmilla puolilla, minkä ansiosta se mukautuu täydellisesti pään muotoon. Suuret korvatyynyt vuorattu melua vaimentavalla nahkamaisella materiaalilla. Kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien johtavien äänikorttien ja äänilaitteiden kanssa. Erinomainen äänenlaatu toimii erinomaisesti pitkillä soittotunneilla, musiikkia kuunnellessa, elokuvia katsellessa tai pikaviestien välityksellä juttelemisen aikana.

Esperanza on yksi Euroopan suurimpia IT-tuotteiden myyjiä. 1997 perustettu puolalainen perheyritys on kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi IT-tuotteiden valmistuttajaksi, joka työllistää tänä päivänä yli 60 henkeä. Esperanzan laaja tuoteportfolio käsittää tuotteita niin kuluttajaelektroniikasta tallennusratkaisuihin sekä IT-tarvikkeisiin.

Kaikki Esperanza tuotteet

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Kokemusta laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten työkalujen, elektroniikan, kodintekniikan ja erilaisten käyttötavaroiden maahantuonnista ja tukkukaupasta yrityksellä on yli 30 vuotta.