Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen maahantuontiin ja agentuurikauppaan erikoistunut perheyritys. Omaamme vankan kokemuksen kulutustavaroiden maahantuonnista jo yli 20 vuoden ajalta. Asiakaskuntamme koostuu erikoisliikkeistä, tavarataloista, marketeista, verkkokaupoista ja rautakaupoista. Toimimme Suomen lisäksi myös Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa, joissa on itsenäiset myyntiedustajat Livia ja Seaking tuotemerkeille.

Päätuoteryhminämme on kodinelektroniikka, sähkö-ja käsityökalut sekä soutuveneet ja perämoottorit. Edustamme omien tuotemerkkien lisäksi useita maailmalla laajasti tunnettuja tuotemerkkejä. Valikoimastamme löytyy Ariete, iDance, Seaking, Powerplus, Kreator, Goodram, JBM, Livia, ECG, Esperanza, Blackview, Oukitel ja ETA tuotemerkkien tuotteet. Omaamme hyvät ja luotettavat suhteet sekä Kaukoidän tehtaisiin että Euroopan suuriin tukkureihin. Tavoitteenamme on laajentaa aktiivisesti tuotevalikoimaa, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti. Maahantuomme tuotteita muun muassa Kiinasta, Taiwanista, Saksasta, Hollannista, Belgiasta, Puolasta,Tanskasta, Virosta jne. Toimitilamme ja myyntinäyttelymme sijaitsee Lahdessa Launeella.

Varastotuotevalikoimamme sisältää tällä hetkellä noin 3000 artikkelia sesongista riippuen. Kehitämme ja laajennamme aktiivisesti valikoimaamme etsimällä uusia tuotteita ja tuoreryhmiä ympäri maailmaa. Meillä onkin alati kasvava tuotevalikoima pienissä kodinkoneissa, puhelimissa ja työkaluissa sekä tarvikkeissa. Haluamme tarjota joustavan, kustannustehokkaan, logistisesti nopean ja luotettavan vaihtoehdon kaiken kokoisille yritysasiakkaille. Tervetuloa yhteistyökumppaniksemme!

Yhteydenotot myynti(a)uddafinland.fi.
 
Linkkejä edustamiemme tuotemerkkien sivuille: 
 
www.seakingfinland.fi
www.varo.com
www.liviahome.fi
www.etasince1943.com/