Tietoa meistä

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin, tukku- ja agentuurikauppaan erikoistunut perheyritys. Omaamme vankan kokemuksen kulutustavaroiden maahantuonnista yli 30 vuoden ajalta.

Maahantuonnin ja tukkukaupan vaatimukset ovat kokemuksemme mukaan kehittyneet merkittävästi mm. laadun, tuotevalikoiman laajuuden ja asiakaskohtaisen räätälöitävyyden osalta. Tavoitteemme on vastata asiakasyritystemme ja edelleen kuluttajien tarpeisiin kasvavalla ja kattavalla tuotevalikoimalla. Lisäksi huomioimme tuotevalikoimamme kehittämisessä jatkuvasti muuttuvien trendien ja vaihtuvien sesonkien asettamat vaatimukset.

Omaamme pitkäaikaiset suhteet sekä Kaukoidän tehtaisiin että Euroopan suuriin tukkureihin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa erikoisliikkeistä, tavarataloista, verkkokaupoista ja rautakaupoista. Suomen lisäksi Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa yritystämme edustavat itsenäiset myyntiedustajat omille Livia- ja Seaking -tuotemerkeillemme.

Tuotevalikoima

Keskeisimmät tuoteryhmämme ovat kodinelektroniikka, sähkö -ja käsityökalut, soutuveneet ja perämoottorit sekä älypuhelimet. Edustamiamme omia merkkejä ovat Livia- ja Seaking- tuotemerkit. Livia-tuoteryhmä sisältää kattavan valikoiman kodinpienkoneita, elektroniikkaa ja hyvinvointituotteita. Seaking-tuoteryhmä koostuu soutuveneistä ja perämoottoreista. Lisäksi tuotevalikoimaamme täydentävät maailmalla laajasti tunnetut tuotemerkit mm. Ariete, JBL, Powerplus, Kreator, Esperanza, Blackview, Ulefone, Oukitel, Denver, Prophete, Petzl, Gembird ja Swissten. 

Valikoimamme elää, olemme nopeita reagoimaan markkinoihin ja asiakkaidemme tarpeisiin sekä pyrimme tunnistamaan tulevia trendejä. Olemme tuoneet maahan esimerkiksi laadukkaita hengityssuojaimia ja suojavarusteita sairaaloille, hyvinvointituotteita sekä markkinoilla kasvavaa kiinnostusta herättäneitä, iskunkestäviä ja kestävän akun omaavia älypuhelimia. Laajan tuoteryhmävalikoiman avulla tavoitteemme on palvella jälleenmyyjiämme sekä edelleen vastata kuluttajien tarpeisiin.

Tapamme toimia

Toimistomme ja esittelytilamme sijaitsevat Lahdessa, mutta kattavan myyjäverkostomme ansiosta henkilökohtainen kohtaaminen myyjiemme kanssa onnistuu joustavasti ympäri Suomen. Palvelemme ammattimaisia asiakkaita myös puhelimitse ja tukkuverkkokauppamme kautta.

Olemme joustava, kustannustehokas, logistisesti nopea ja luotettava yhteistyökumppani eri kokoisille yritysasiakkaille.

Jätäthän yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä yhteistyön aloittamiseksi!

Hae yritysasiakkaaksemme

 

Yhteydenotot: [email protected]