UddaFinland

Tietoa meistä

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin, tukku- ja agentuurikauppaan erikoistunut perheyritys. Omaamme vankan kokemuksen kulutustavaroiden maahantuonnista lähes 40 vuoden ajalta.

Maahantuonnin ja tukkukaupan vaatimukset ovat kokemuksemme mukaan kehittyneet merkittävästi mm. laadun, vastuullisuuden, tuotevalikoiman laajuuden ja asiakaskohtaisen räätälöitävyyden osalta. Tavoitteemme on vastata asiakasyritystemme ja edelleen kuluttajien tarpeisiin kasvavalla ja kattavalla tuotevalikoimalla. Lisäksi huomioimme tuotevalikoimamme kehittämisessä jatkuvasti muuttuvien trendien ja vaihtuvien sesonkien asettamat vaatimukset.

Omaamme pitkäaikaiset suhteet sekä Kaukoidän tehtaisiin että Euroopan suuriin tukkureihin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa vähittäiskauppaketjuista, kuluttajaverkkokaupoista, tukkuliikkeistä ja erikoisliikkeistä. 

Tuotevalikoima

Keskeisimmät tuoteryhmämme ovat kodinelektroniikka, sähkö -ja käsityökalut, pienkodinkoneet sekä älypuhelimet ja puhelintarvikkeet. Edustamiamme omia tuotemerkkejämme ovat Livia- ja Seaking. Livia-tuoteryhmä sisältää kattavan valikoiman kodinpienkoneita, elektroniikkaa ja hyvinvointituotteita. Seaking-tuoteryhmä koostuu soutuveneistä ja perämoottoreista. Lisäksi tuotevalikoimaamme täydentävät maailmalla laajasti tunnetut tuotemerkit mm. Ariete, Denver, Swissten, InnovaGoods, Blackview, Ulefone, Oukitel, Petzl, Powerplus, Kreator, Esperanza, Prophete ja Gembird.

Valikoimamme elää, olemme nopeita reagoimaan markkinoihin ja asiakkaidemme tarpeisiin sekä pyrimme tunnistamaan tulevia trendejä. Olemme tuoneet maahan esimerkiksi laadukkaita hengityssuojaimia ja suojavarusteita sairaaloille, hyvinvointituotteita sekä markkinoilla kasvavaa kiinnostusta herättäneitä, iskunkestäviä ja kestävän akun omaavia älypuhelimia. Laajan tuoteryhmävalikoiman avulla tavoitteemme on palvella jälleenmyyjiämme sekä edelleen vastata kuluttajien tarpeisiin.

Tapamme toimia

Toimistomme ja esittelytilamme sijaitsevat Lahdessa. Asiointi myyjiemme kanssa on helppoa ja sujuvaa. Palvelemme ammattimaisia asiakkaita myös puhelimitse ja tukkuverkkokauppamme kautta, jossa pääset helposti tutustumaan yli 2400 tuotteen valikoimaamme.

Olemme joustava, kustannustehokas, logistisesti nopea ja luotettava yhteistyökumppani eri kokoisille yritysasiakkaille.

Jätäthän yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä yhteistyön aloittamiseksi!

Yhteydenotot: [email protected]