UddaFinland

Previous slide
Next slide

 

Adler Europe Group on tarjonnut jo yli 20 vuoden ajan laadukkaita ja hyvän hinta-laatusuhteen tuotteita Keski-Euroopan markkinoille. Adlerin tuotemerkkejä ovat mm. laadukas ja modernisti muotoiltu Camry sekä edullisten tuotteiden tuotemerkki Mesko.

 

Vuonna 1964 perustettu Ariete sijaitsee Toscanan sydämessä ja on vakaa ja jatkuvasti kasvava yritys jolla on jo omassa maassaan markkinajohtajan asema. Ariete tuottaa innovatiivisia sekä tyylikkäitä tuotteita, joita on ilo käyttää omassa arjessaan. Innovaatio ja luova muotoilu ovat Arieten avaimet menestykseen. He käyttävät paljon resurssejaan tutkimukseen ja kehitykseen, valmistus- ja teknologiakeskukseen sekä suunnitteluun tavoitteena kehittyä jatkuvasti eteenpäin sekä löytää uusia ratkaisuja kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.

Ariete tuotteet


Blackview on tunnettu erityisesti sen erittäin kestävistä mutta edullisista älypuhelimistaan. Yritys perustettiin vuonna 2013 “laadukkaan ei tarvitse olla kallista” -ideologian ympärille yrittäjä David Xu:n toimesta. Blackviewin tuoteportfolio sisältää laajan valikoiman iskunkestäviä, suurella akulla varustettuja älypuhelimia sekä peruspuhelimia päivittäiseen käyttöön.

Blackview Tuotteet

Caliber on 90 -luvun alussa perustettu autojen ääni- ja viihdetuotteiden valmistaja. Claliber toimii yli 30 maassa ja tarjoaa 1800 erilaista tuotetta, mukaan lukien lisävarusteet, vahvistimet, kaiuttimet, bassokaiuttimet, DVD-soittimet ja MP3-, WMA-, Bluetooth-, USB- ja SD-korttitekniikoiden kanssa yhteensopivat lähdeyksiköt. Vuodesta 2013 Caliber on ollut mukana myös kotiteatterisektorilla, joka tarjoaa esimerkiksi telakointiasemat ja kannettavat kaiuttimet Bluetoothilla tai ilman, trendikkäitä malleja ja varustettuna uusimmalla tekniikalla.

Caliber tuotteet

Denver on vuonna 1990 perustettu kansainvälisestikin tunnettu kuluttajaelektroniikan valmistaja. Heidät tunnetaan erinomaisesta saatavuudesta sekä laajasta tuotevalikoimasta, joka kattaa kaiken tableteista kodinturvallisuusjärjestelmiin.

Denver Tuotteet

Esperanza on yksi euroopan suurimpia IT-tuotteiden valmistajia ja myyjiä. 1997 perustettu perheyritys on kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi valmistajaksi, joka työllistää tänä päivänä yli 60 henkeä. Esperanzan laaja tuoteportfolio käsittää tuotteita niin kuluttajaelektroniikasta tallennusratkaisuihin sekä IT-tarvikkeisiin.

Esperanza TuotteetInnovaGoods on espanjalainen tuotemerkki, joita on saatavilla laajasti suurimmista, eurooppalaisista vähittäiskaupan ketjuista. InnovaGoods -valikoima on laaja sisältäen tuotteita erilaisiin tarpeisiin.

InnovaGoods tuotteet

Vuonna 1997 perustetusta Gembirdistä on tullut yksi suurimmista maailmanlaajuisista tietokonetarvikkeiden toimittajista maailmanlaajuiselle asiakaskunnalle. Menestyksen tärkeimmät tekijät ovat: valmistus omissa tehtaissa Kiinassa, innovatiivinen T&K -toiminto, laaja jakeluverkosto Euroopassa sekä ISO-9001- sertifioitu toimittaja, joka ylläpitää tiukkoja eurooppalaisia laadunvalvontastandardeja.

Gembird tuotteet

JBLbyHarmanKardon

JBL Harman/Kardon tuotteet on suunniteltu mitä parhaimman laadun takaamiseksi ja suurimman musiikkinautinnon tuottamiseksi. Yritys on toiminut 1946 vuodesta asti musiikin parhaimman toiston sekä kaiuttimien luotettavuuden puolesta. Kaiuttimet on valmistettu tukemaan musiikin sanomaa. Kaiuttimien valmistaja JBL by Harmanilla on tuotteita aina ammattilaisille, laatua vaativille kotikäyttäjille ja musiikkidiggareille. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, tyyliin, laatuun ja  turvallisuuteen sekä MAHTAVAAN SOUNDIIN!

JBL on ollut monen jo autovalmistajan musiikintoistojärjestelmä valinta pitkään ja nyt samaa laatua on saatavilla kuluttajillekin. 

JBL Tuotteet

JBL Harman/Kardon katalogiLivia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen graafikko Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!

Livia Home

Livia Tuotteet

Moomin kodinkoneet ihastuttavat monien kotien keittiöitä. Kodinkoneissa yhdistyy käytännöllisyys ja herkkä visuaalinen ilme ihastuttavine Muumi-hahmoineen ja -ilmeineen.

Moomin tuotteet

 

NEO Tools -brändi on yksi Grupa Topexin tuoteryhmistä. NEO Tools brändin osaamiseen kuuluu luotettavien tuotteiden ja työkalujen toimittaminen, jotka ovat tunnettuja kestävyydestä ja korkeasta laadusta.

NEO Tools tuotteetOukitel on perustettu Kiinassa vuonna 2007. Oukitel tunnetaan erityisesti edullisista ja laadukkaista älypuhelimista, jotka ovat kestäviä, lujatekoisia ja varustettu isolla akulla.

Oukitel tuotteetKaikki alkoi 1930-luvulla yhden miehen ideasta ja tarpeesta helpottaa luolatyöskentelyä. Fernand Petzl oli käsityöläinen ja speleologian tutkimusmatkailija jota ajoi eteenpäin suunnittelun ilo ja tuotteiden parantaminen. Yhtiö mullisti valaistukseen ja vertikaalisuuteen liittyviä toimia. Asiantuntemus kasvoi ja ratkaisut luolatyöskentelyn nousuihin, laskuihin, siirtoihin sekä pimeässä liikkumiseen kehittyivät jatkuvasti. 1970 ensimmäiset “Fernand Petzl” -tuotteet valmistettiin työpajassa Ranskassa. Siitä lähtien, vuonna 1975 perustettu Petzl-yritys on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, jonka tehtävänä on luoda innovatiivisia työkaluja ja palveluita, joiden avulla miehet ja naiset voivat edetä, asettua paikalleen ja suojella itseään vertikaalisissa ympäristöissä sekä valaista tiensä pimeässä.

Petzl tuotteetVaro on työkalujen ja tarvikkeiden asiantuntija, jolla on yli 50 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta jakelusta. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman sähkötyökaluja, puutarhatyökaluja, käsityökaluja ja tarvikkeita, joita tunnetaan esimerkiksi tuotemerkeillä Varo, Powerplus ja Kreator. Tuotekehitysyksikkö panostaa tehokkaaseen laadunvalvontaan ja innovatiiviseen suunnitteluun, minkä ansiosta Varo myöntää osalle tuotteistaan jopa viiden vuoden takuun. Varon lupauksena on antaa kuluttajalle parasta mahdollista vastinetta rahalle. Se on yksi Euroopan suurimmista ja johtavista työkalutukkureista sekä myydyillä tuotemäärillä, että liikevaihdolla mitattuna.

Powerplus Tuotteet

 Kreator TuotteetProphete on vanha polkupyörien valmistukseen erikoistunut yritys Saksasta, joka tunnetaan erityisesti hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Yhtiö on perustettu 1908 joten yrityksellä on pitkä ja vankka historia. Prophete on kehittänyt monipuolisia pyöräily tuotteitaan pitkäkestoisesti asiakastoiveiden mukaisesti. Prophete-tuotteet ovat korkealaatuisia, kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja erinomaisesti suunniteltuja.

Prophete tuotteet

Prophete 2020 katalogi  

SeaKing –perämoottorien tekninen kehitystyö on jatkunut menestyksekkäästi jo vuosia. Perämoottoreita myydään nykyisin yli 30 maahan eripuolilla maailmaa ja määrä kasvaa vuosittain. SeaKing Finland soutuveneet on suunniteltu aktiiviseen vapaa-ajan käyttöön sopiviksi, joka miehen ja naisen veneiksi. Harrastajakalastajien tarpeet on huomioitu venemalliston suunnittelussa. Kotimaisissa SeaKing Finland veneissä on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvallisuuteen, laatuun ja käyttömukavuuteen. Käyttäjien tyytyväisyys on kaikkialla etusijalla, siksi myös Suomessa olemme rakentaneet kattavan jälleenmyyjä- ja huoltoverkoston. Haemme aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä ja huoltopisteitä täydentääksemme palveluverkostoamme.

Seaking Finland

 

SWISSTEN

SWISSTEN on saanut inspiraationsa sveitsiläisestä tarkkuudesta ja laadun merkityksestä matkapuhelintarvikkeissa. Swissten on tullut markkinoille vuonna 2015 matkalaturi- ja autolaturisarjoilla. Swissten-portfoliossa on nyt yli 1100 erilaista tuotetta ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Swissten tuotteetVuonna 2014 perustettu kiinalainen Ulefone Technology Co. valmistaa ympäri maailman suosittuja älypuhelimia. Erittäin lujatekoiset, iskun- ja vedenkestävät älypuhelimet ovat käyttömukavuudeltaan ja ulkoisilta ominaisuuksiltaan lyömättömiä. Ääriolosuhteisiin, kuten koviin pakkasiin, kosteuteen ja pölyyn suunnitellut IP68-suojatut puhelimet on tehty koviin oloihin ja niiden akut kestävät käytöstä ja mallista riippuen useita päiviä. Kaikista ominaisuuksistaan huolimatta Ulefonen puhelimet ovat myös kompaktin kokoisia ja päivittäiseen käyttöön sopivia älypuhelimia, jotka sopivat kaikille kestäviä ja edullisia älypuhelimia etsiville.

Ulefone tuotteet