EDUSTAMAMME TUOTEMERKIT

 

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen graafikko Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!

Tuotesivut

Livia Tuotteet


 

JBLbyHarmanKardon

JBL Harman/Kardon tuotteet on suunniteltu mitä parhaimman laadun takaamiseksi ja suurimman musiikkinautinnon tuottamiseksi. Yritys on toiminut 1946 vuodesta asti musiikin parhaimman toiston sekä kaiuttimien luotettavuuden puolesta. Kaiuttimet on valmistettu tukemaan musiikin sanomaa. Kaiuttimien valmistaja JBL by Harmanilla on tuotteita aina ammattilaisille, laatua vaativille kotikäyttäjille ja musiikkidiggareille. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, tyyliin, laatuun ja  turvallisuuteen sekä MAHTAVAAN SOUNDIIN!

JBL on ollut monen jo autovalmistajan musiikintoistojärjestelmä valinta pitkään ja nyt samaa laatua on saatavilla kuluttajillekin. 

JBL Harman/Kardon katalogi


 

  

 

SeaKing –perämoottorien tekninen kehitystyö on jatkunut menestyksekkäästi jo vuosia. Perämoottoreita myydään nykyisin yli 30 maahan eripuolilla maailmaa ja määrä kasvaa vuosittain. SeaKing Finland soutuveneet on suunniteltu aktiiviseen vapaa-ajan käyttöön sopiviksi, joka miehen ja naisen veneiksi. Harrastajakalastajien tarpeet on huomioitu venemalliston suunnittelussa. Kotimaisissa SeaKing Finland veneissä on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvallisuuteen, laatuun ja käyttömukavuuteen. Käyttäjien tyytyväisyys on kaikkialla etusijalla, siksi myös Suomessa olemme rakentaneet kattavan jälleenmyyjä- ja huoltoverkoston. Haemme aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä ja huoltopisteitä täydentääksemme palveluverkostoamme.

Tuotesivut

 


 

Varo on työkalujen ja tarvikkeiden asiantuntija, jolla on yli 50 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta jakelusta. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman sähkötyökaluja, puutarhatyökaluja, käsityökaluja ja tarvikkeita, joita tunnetaan esimerkiksi tuotemerkeillä Varo, Powerplus ja Kreator. Tuotekehitysyksikkö panostaa tehokkaaseen laadunvalvontaan ja innovatiiviseen suunnitteluun, minkä ansiosta Varo myöntää osalle tuotteistaan jopa viiden vuoden takuun. Varon lupauksena on antaa kuluttajalle parasta mahdollista vastinetta rahalle. Se on yksi Euroopan suurimmista ja johtavista työkalutukkureista sekä myydyillä tuotemäärillä, että liikevaihdolla mitattuna.

Powerplus Tuotteet

 Kreator Tuotteet

 


 

ECG on eurooppalainen pienkodintekniikan tuotemerkki, jonka juuret juontavat Saksaan. ECG valmistaa laadukkaita tuotteita kuluttajien tarpeita ja ajatuksia kuunnellen. Käytännölliset, tyylikkäät ja taloudelliset tuotteet vastaavat vaativammankin kuluttajan tarpeita ja vaatimuksia.

ECG Tuotteet

 


 

eta

ETA on perinteikäs eurooppalainen kodinkoneiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tsekissä. ETA:n tuotteita löytyy jo yli kymmenestä maasta Euroopassa ja menestyskulku jatkuu. Laatu, innovatiivisuus ja muotoilu ovat tuotekehityksen perusta. Laatua valvotaan omassa laboratoriossa ja design yksikkö kehittelee vuosittain uusia lukuisia tuotteita, mikä on mahdollistanut yli 60 miljoonan euron vuosittaisen liikevaihdon.

Eta Tuotteet

 


 

ABYstyle on erikoistunut manga-, elokuva-, sarjakuva-, ja videopelituotteiden valmistukseen ja myyntiin. Vuonna 2007 perustettu yritys tarjoaa laadukkaita oheistuotteita kaikille popkulttuurin ystäville, keräilijöille ja faneille.

Abysse Tuotteet 

 


 

 

Blackview on tunnettu erityisesti sen erittäin kestävistä mutta edullisista älypuhelimistaan. Yritys perustettiin vuonna 2013 ”laadukkaan ei tarvitse olla kallista” -ideologian ympärille yrittäjä David Xu:n toimesta. Blackviewin tuoteportfolio sisältää laajan valikoiman iskunkestäviä, suurella akulla varustettuja älypuhelimia sekä peruspuhelimia päivittäiseen käyttöön.

Blackview Tuotteet

BV9700 Pro -esittelyvideo

 


Esperanza on yksi euroopan suurimpia IT-tuotteiden valmistajia ja myyjiä. 1997 perustettu perheyritys on kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi valmistajaksi, joka työllistää tänä päivänä yli 60 henkeä. Esperanzan laaja tuoteportfolio käsittää tuotteita niin kuluttajaelektroniikasta tallennusratkaisuihin sekä IT-tarvikkeisiin.

Esperanza Tuotteet

 


 

Denver on vuonna 1990 perustettu kansainvälisestikin tunnettu kuluttajaelektroniikan valmistaja. Heidät tunnetaan erinomaisesta saatavuudesta sekä laajasta tuotevalikoimasta, joka kattaa kaiken tableteista kodinturvallisuusjärjestelmiin.

Denver Tuottet

 

uusimmat tuotteet

Autosoittimet, autostereot ja FM -lähettimet

Kaiutin koteloitu 3-tie Musta Caliber

Autosoittimet, autostereot ja FM -lähettimet

Kaiutin koteloitu 2-tie Valkea Caliber

Autosoittimet, autostereot ja FM -lähettimet

Kaiutin koteloitu 2-tie Caliber

Autosoittimet, autostereot ja FM -lähettimet

Kaiutin Marine 16,5cm 2-tie Caliber