EDUSTAMAMME TUOTEMERKIT

Livia_logo

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen graafikko Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life! www.liviahome.fi 

  seaking_logo

SEAKING on tuotemerkkinä laajasti tunnettu myös muun muassa Australiassa ja Espanjassa. SEAKING -perämoottorien kehitystyö on jatkunut jo vuosia. Perämoottoreita myydään nykyisin yli 30 maahan eripuolilla maailmaa. Seaking -veneet ovat suunniteltu vapaa-ajan käyttöön sopiviksi, joka miehen veneiksi. Harrastajakalastajien tarpeita on huomioitu SeaKing Finland -malliston suunnittelussa. SeaKing Finland -veneissä on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Käyttäjien tyytyväisyys on kaikkialla etusijalla, siksi myös Suomessa olemme rakentaneet kattavan jälleenmyyjä- ja huoltoverkoston. Haemme aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä ja huoltopisteitä täydentääksemme palveluverkostoamme. www.seakingfinland.fi

Varo on työkalujen ja tarvikkeiden asiantuntija, jolla on yli 50 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta jakelusta. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman sähkötyökaluja, puutarhatyökaluja, käsityökaluja ja tarvikkeita, joita tunnetaan esim.

tuotemerkeillä Varo, Powerplus ja Kreator. Tuotekehitysyksikkö panostaa tehokkaaseen laadunvalvontaan, ja tämän ansiosta Varo myöntää osalle tuotteistaan jopa viiden vuoden takuun. Varon lupauksena on antaa parasta mahdollista vastinetta rahalle ja se on yksi Euroopan suurimmista ja johtavista työkalutukkureista määrillä ja liikevaihdolla mitattuna.

 www.varo.com Yrityksen esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=UkddpEX4H8Y

Kuvahaun tulos haulle ecg electro

ECG on eurooppalainen pienkodintekniikan tuotemerkki, jonka juuret juontavat Saksaan. ECG valmistaa laadukkaita tuotteita kuluttajien tarpeita ja ajatuksia kuunnellen. Käytännölliset, tyylikkäät ja taloudelliset tuotteet vastaavat vaativammankin kuluttajan tarpeita ja vaatimuksia.

 

eta

ETA on perinteikäs eurooppalainen kodinkoneiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tsekissä. ETA:n tuotteita löytyy jo yli kymmenestä maasta Euroopassa ja menestyskulku jatkuu. Laatu, innovatiivisuus ja muotoilu ovat tuotekehityksen perusta. Laatua valvotaan omassa laboratoriossa ja design yksikkö kehittelee vuosittain uusia lukuisia tuotteita, mikä on mahdollistanut yli 60 miljoonan euron vuosittaisen liikevaihdon.

 

uusimmat tuotteet